Pályázatok

ŐRIZZÜK A MÚLTAT,
ÉPÍTJÜK A JÖVŐT!

Napelemes rendszer telepítése a Zombor és Társai Kft.-nél – Vendégház

A projekt leírása: A Zombor és Társai Kft. 4642 Tornyospálca, Ricsika tanya 1. alatt található telephelyén telepítésre került egy 9,9 kWp teljesítményű napelemes rendszer, mely az épület üzemeltetése és a benne elhelyezett technológia áramfelvételéből eredő villamosenergia igény részleges kielégítését szolgálja. A telepített rendszer főbb jellemzői: 40 db Luxor Solar 275 Wp napelem, 1 db Fronuis Symo 10.0-3M Light inverter.

A fejlesztés globális szinten hozzájárul a megújuló energiaforrás-felhasználás növeléséhez, a környezetterhelés csökkentéséhez. A fejlesztés hatására a cég rezsiköltsége, s ezzel együtt ökológiai lábnyoma csökken.

A támogatás mértéke: 100% A projekt befejezésének dátuma: 2020. április 3.

harcon építés építőipari kft. munkavállalóinak képzése a versenyképesség növelése érdekében

Kedvezményezett neve: HARCON ÉPÍTÉS Építőipari Kft.
Projekt címe:A Harcon Építés Kft. munkavállalóinak képzése a versenyképesség növelése érdekében
Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00814


Támogatás összege: 13 498 725 Ft
Támogatás mértéke: 100 %


Projekt tartalmának bemutatása:
A folyamatosan és egyre gyorsabban változó környezetünkben a vállalkozások alapvető érdeke, hogy a változásokhoz minél hatékonyabban alkalmazkodjanak. Ebben segítséget nyújt a munkahelyi képzés is, melynek általános értelemben vett célja, hogy biztosítsa azokat a kompetenciákat a szervezetben, amelyek segítségével a szervezet rugalmasan tud alkalmazkodni a változó kihívásokhoz, illetve amelyek szükségesek a meglévő szervezeti kultúra megtartásához vagy fejlesztéséhez. A munkahelyi képzés előnyei között szerepelhet többek között az erős célra orientáltság, a csoportdinamika felgyorsítása, a specifikus szervezeti problémák hatékonyabb megoldása.

A Harcon Építés Kft. számára fontos szempont, hogy a munkavállalóit ösztönözze és támogassa az egész életen át tartó tanulásban, így a munkavállalók jobban tudnak alkalmazkodni a munkaerő-piaci és társadalmi változásokhoz. A képzésbe bevontak száma 18 fő. A Kft. fokozott figyelemmel kísérte a képző intézmény kiválasztását, hisz elsődleges szempontja a színvonalat oktatás volt.

Ezért ennek a projektnek a keretében a Kft az alábbi képzések megvalósítását tervezi: Pénzügyi projektmenedzser-asszisztens OKJ 51 344 06 (640 óra) 15 fő részére – az OKJ-s képzés a Kft. profiljához igazodik. 15 fő vesz részt a képzésen, ezáltal megnövelve a vállalkozás versenyképességét és esélyét a terjeszkedésre is. Irinyi Terv keretében besorolható: 4120 vállalati tevékenységi körhöz – szervesen kapcsolódik ehhez a képzés.

Első lépések a digitális világba – IKER 1 szintű képzés 12 fő részére – a digitális gazdaságba történő beilleszkedés javítása érdekében elengedhetetlen ez a képzés. Célunk a munkakörökhöz kapcsolódó általános és speciális informatikai szaktudás átadása.

IPAR 4.0 Felkészülés Képzés (szervezeti filozófia vállalati bevezetéséhez valamint fejlesztéséhez szükséges munkavállalói kompetenciák fejlesztése) 12 fő részére

Projekt megvalósulásának időtartama: 2019.01.09. – 2019.10.28.Napelemes rendszer telepítése a Ricsika Panziónál

A Zombor és társai Kft. 4642 Tornyospálca, Ricsika tanya 1. alatt található telephelyén telepítésre került egy 13,2 kWp névleges teljesítményű, 12,5 kW csatlakozási teljesítményű napelemes rendszer, mely az épület üzemeltetése és a benne elhelyezett technológia áramfelvételéből eredő villamosenergia igény részleges kielégítését szolgálja. A telepített rendszer főbb jellemzői: 48 db Luxor Solar 275 Wp napelem, 1 db Fronuis Symo 12,5-3M Light inverter.

A fejlesztés globális szinten hozzájárul a megújuló energiaforrás-felhasználás növeléséhez, a környezetterhelés csökkentéséhez. A fejlesztés hatására a cég rezsiköltsége, s ezzel együtt ökológiai lábnyoma csökken.

A támogatás mértéke: 100% A projekt befejezésének dátuma: 2020. november 17.